Toimisto-/liiketilaa 71 neliöä

Peltoinlahdentie 21–23

04 Sisäänkäynti.JPG

myytävänä liikehuoneisto PELTOINLAHDENTIE 21–23

Liikehuoneisto LH 6, osakkeet 413–447 (35 kpl), yhteensä 71 m².  Eteinen, 2 wc, toimistohuone n.10 m² (etuhuone), toimistohuone. 50 m² (iso huone) ja keittiö. Hintapyyntö:  31 000 euroa (tarjoukset).

Isännöitsijä:  EK Isännöinti Oy, Ilpo Silvennoinen (isännöitsijäntodistus).

Yhtiövastike: 177,50 € / kk (2,50 € / m²). Sähkö ja vesi: kulutuksen mukaan, omat erilliset mittarit.

Huoneisto sijaitsee Peltoinlahdentie 23 liikerakennuksen takapihan puolella. Kulku Maitolantien puolelta. Huoneiston edessä on useita autopaikkoja. Huoneisto on perussiistissä kunnossa. Huoneistossa on normaalin lämmityksen lisäksi ilmastointi, josta saa sekä viileää että lämmintä ilmaa tarvittaessa. Taloyhtiölle on tulossa valokuituyhteys (Saimaan Kuitu Oy).

Taloyhtiöön on asennettu uusi lämmönjakokeskus vuonna 2015. Myytävän huoneiston osuus on maksettu kokonaan eikä se rasita vastiketta. Kiinteistö on hyvässä kunnossa eikä uusia korjaustarpeita ole tiedossa (isännöitsijäntodistus).

Huoneisto on ollut Pienyrittäjän Tilitoimiston käytössä vuodesta 2011 lähtien. Aiemmin se oli pelimyymälänä pari vuotta ja sitä ennen Helluntai-seurakunnan kokoustilana useita vuosia.

Huoneistolla on valaistut mainostaulut autokatoksen seinässä Maitolantielle päin ja toinen toimiston nurkalla Peltoinlahdentielle päin. Kohde sijaitsee Savitaipaleen pääkadun varrella S-Marketin ja Hankkijan vieressä, aivan kunnan ydinkeskustassa.

Lisätietoja: Markku Kivistö, p. 050 402 1500, markku@pynoy.fi