Kuolimon rannalla sijaitseva toimintakeskus Suvanto tarjoaa palveluasumista ja ympärivuorokautista hoitoa vanhuksille sekä lyhytaikaispaikkoja palvelusetelillä tai itse maksaen mm. omaishoitajien lomien ja asiointien ajaksi. Suvannossa on 24 palveluasuntoa ja 19 tehostetun palveluasumisen asuntoa. 

Suvannon palveluihin kuuluvat myös uimahalli sekä erilaiset fysioterapiapalvelut ja liikuntaryhmät, jotka ovat kaikkien kuntalaisten ja vierailijoiden käytettävissä. Uimahallin 20 metrin pituisessa, 140–180 cm syvässä, nelirataisessa uima-altaassa voi harrastaa mm. kuntouintia, vesijuoksua ja vesijumppaa. Matala lastenallas on turvallinen paikka pikkuväen vesileikeille. Terapia-allas tarjoaa lämpimän, 30-asteisen veden ja erilaisia hierovia vesisuihkuja rentoutumiseen ja omatoimiseen lihashuoltoon.

Kahvio Suvannon Sydän palvelee paitsi kauniilla Kuolimojärvi-näkymillä myös kotilounas- ja kahvipaikkana. Lounasta on tarjolla päivittäin. Lisäksi saatavana on pitopalvelutarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin. Tilat, laitteet sekä pitopalvelu soveltuvat erinomaisesti kokousten ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Kahvio on avoinna arkisin klo 9-18 ja pyhäpäivisin klo 9-17. Lounas on tarjolla joka päivä klo 11-13. Pitopalvelu sopimuksen mukaan, varauksia voi tiedustella kahviosta tai keittiön puhelinnumerosta.

Uimahalli palvelee 1.8.–31.5.

Puh. 05 6773 753
suvanto(at)toimintakeskus-suvanto.fi

Peltoinlahdentie 15