Viewing entries in
käynnissä

LIIKU

LIIKU

LIIKU nostaa Savitaipaleen pienten kuntien joukossa yhdeksi Suomen johtavista liikunta-, hyvinvointi- ja matkailukunnista.

LIIKU-hanke toteutetaan EU:n maaseuturahaston tuella. Hankkeen toteuttaa Savitaipaleen kunta. Hankeaika on 1.3.2016–31.12.2017. 

LIIKU ja matkaile omaksi hyväksesi.

Iltamat innostavat uuteen alkuun

Iltamat innostavat uuteen alkuun

Iltamat saivat alkunsa maaseudun elinvoimaisuutta edistäville ja yritystoimintaa Savitaipaleelle suunnitteleville 15.1.2016 järjestetyistä UUSI ALKU –verkostoiltamista. Jatkossa esillä on ajankohtaisia asioita ja loistavia, uuteen alkuun innostavia vierailijoita.

Savitaipaleen portille sopiva valaistus

Savitaipaleen portille sopiva valaistus

Porttityöryhmä on saanut työnsä päätökseen. Suunnittelussa eniten esille tulleet ajatukset, maltillinen portin parantelu nykyisellä paikallaan ja portille ja sopivan valaistuksen aikaansaaminen, toteutetaan vuonna 2017.

Digitaalinen mainostaulu

Digitaalinen mainostaulu

Tienvarsimainonnan uusi ratkaisu, digitaalinen 19 neliön (3,3x6 m) tienvarsitaulu houkuttelee vilkkaasti liikennöidyltä 13-tieltä poikkeamaan älykylän raitille.

Kuntailme uudistuu

Kuntailme uudistuu

Vuosina 2016-2017 etenemme vaiheittain valaistuksen, ympäristörakentamisen, puuston ja kasvillisuuden raivauksen avulla.

Tilaisuuksissa ja tapahtumissa  - ylpeänä Savitaipaleesta

Tilaisuuksissa ja tapahtumissa - ylpeänä Savitaipaleesta

Savitaipaleen elinkeinopalvelut suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa erilaisia tilaisuuksia ja osallistuu yhteistyökumppaneineen lukuisiin tapahtumiin.

Yrittämisen mahdollisuuksia ja asumisen ja vapaa-aikapalvelujen tarjontaa esitellään aktiivisesti ja monikanavasisesti eri julkaisuin, eri medioissa ja erilaisissa yleisötilaisuuksissa.