Savitaipaleen kunnan tämän vuoden investointiohjelmassa on Pappilanlahden satamahanke, joka sisältää parkkialueiden rakentamista ja satama-alueen ruoppausta. Satamahankkeella parannetaan merkittävästi venesataman käyttöolosuhteita.

Parkkialueiden rakentamisen aikataulu on 5.6.–18.8.2017. Kyseisenä aikana Kuolimontie ei ole käytettävissä eikä veneranta-alueella voi pysäköidä autoja. Tienvarsipysäköinti kadun toista laitaa käyttäen on mahdollista Hiienmäentiellä, Maitolantiellä (hyvinvointiaseman jälkeen) sekä Olkkolantiellä. Turvallinen kulkureitti venepaikoille kulkee Kapakojan puistokäytävien kautta.

Satama-alueen ruoppausurakan aikataulu on 23.8.–31.12.2017. Ennen työn alkamista kaikki veneet tulee poistaa laituri- ja maapaikoilta. Ruoppaustyön aikana käytössä on Kapakojan suulle rakennettava väliaikainen veneluiska, josta vene voidaan laskea vesille.

Lisätiedot
Savitaipaleen kunta
Tekninen toimi
Puh. 040 1586 542


Satamahankkeen ruoppausaikataulu

Tänään on saatu urakoitsijalta vahvistus, että ruoppaus alkaa lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tarkoittaa siis sitä, että veneilykausi jatkuu entisellään viikon 39. lopulle. Ruoppausaikataulun mahdollisista muutoksista ilmoitamme heti tiedon saatuamme.
Tekninen osasto

infokartta