Luisteluelämys Kuolimon luonnonjäälle auratulla matkaluisteluradalla on ollut mahdollista Savitaipaleella jo vuodesta 1998. Vuosittain helmikuussa järjestettävä luistelutapahtuma on noussut yhdeksi talvimatkailun kärkitapahtumaksi maakunnassa. Tapahtuman jälkeen luistelureitit ovat kaikkien käytettävissä niin pitkään kuin sää- ja jääolosuhteet sallivat.
 

Vuoden 2017 luistelutapahtuma

Koko perheen päiväluistelu sekä illan roihuluistelu lauantaina 25.2.2017 klo 12–21

Luistelutapahtuman lähtöalue on kaikille avointa ja maksutonta luistelumarkkina-aluetta. Lähtöalueen puffetista mm. kahvia, sämpylää, makeisia, lettuja ja uuniperunaa täytteellä. Alueella on myös mm. retkiluistimien ja potkureiden esittelyä, myyntiä ja teroituspalvelu.

Muodostelmaluisteluesitys sekä päivällä että illalla. Klo 18 alkaa roihuluistelu, jossa rata valaistaan kymmenin roihuin. Puffetti palvelee roihuluistelun loppuun saakka. Musiikkia, tunnelmaa ja rentoa yhdessäoloa! Luisteluradan käyttö on tapahtumassa maksullinen.

Musiikki ja juonto: Ice Skating Tour 2017.
 

OHJELMA:

Klo 12.00 Tapahtuma alkaa. Mahdollisuus koota ryhmä ja luistella ryhmän kanssa yhteensä 100 km. 

Klo 17.00 Muodostelmaluisteluesitys: Lappeenrantalainen Golden Illusions -ryhmä: kilpailuohjelma

Klo 18.00 alkaen luistelureitti valaistaan kymmenin roihuin 

Klo 19.00 Muodostelmaluisteluesitys: Lappeenrantalainen Golden Illusions -ryhmä: Suomi100 -ohjelma


SUOMI100-haaste: Kootkaa ryhmä ja luistelkaa päivän aikana yhteensä 100 km.


Luisteluratamaksu: Aikuiset (yli 15-v.) 10 €.

Luistelutapahtumassa ratamaksun maksaneet aikuiset sekä alle 15-vuotiaat lapset on vakuutettu tapaturmavakuutuksella. Ratamaksu sisältää lisäksi mehun.

HUOM! Luistelutapahtuman lipulla uintimahdollisuus puoleen hintaan toimintakeskus Suvannon uimahallissa klo 19.00 asti. Esitä uimahallin lipunmyynnissä lippusi.
 


Kuvia vuosien varrelta