Airjooga eli ilmajooga on uudenlainen joogaharjoitus, jossa käytetään apuna katosta roikkuvaa silkkiliinaa, hammockia. Kangaslenkki tukee kehoa keventäen nivelten kuormitusta ja tekee näin harjoittelusta lempeää ja turvallista. 

Ilmajooga vahvistaa tehokkaasti keskivartalon lihaksia, parantaa kehonhallintaa ja lisää liikkuvuutta sekä aineenvaihduntaa. Inversiot (=pää alaspäin tehdyt harjoitteet) haastavat sinut heittäytymään ja hulluttelemaan. Riipunnat vapauttavat jännitteitä niska-hartiaseudusta ja parantavat selkärangan hyvinvointia. Riipunnat teemme yhdessä rauhalliseen tahtiin ohjaajan avustuksella. 

Ilmajooga sopii kaikille, niin kokeneille joogeille kuin omaa liikuntalajia etsivälle. Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Terveydellisistä rajoitteista tulee keskustella etukäteen ohjaajan kanssa. 

NÄIN VARUSTAUDUN TUNNILLE
Pukeudu pitkiin housuihin ja pitkähihaiseen tai T -paitaan, joka peittää kainalot. Korut ja kaikki terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kiellettyjä kankaiden repeytymisvaaran vuoksi. Pese meikit ennen tuntia ja laita pitkät hiukset ponnarille. Jätä pinnit ja nipsit pois. 

TIISTAI-ILTOJEN ILMAJOOGATUNNIT OVAT ENSISIJAISESTI ALKEISKURSSIN KÄYNEILLE. Ensikertalaisille suosittellaan alkeiskurssia, joka on torstaina 13.7. klo 18–20. Ensikertalaiset pääsevät mukaan tiistai-iltojen tunneille mikäli paikkoja jää vapaaksi.

KESÄN ILMAJOOGATUNNIT ajalla 27.6.–8.8.
Tiistaisin klo 18–19.30


Kesähinta 15 eur / kerta (norm. 25 eur)


Lisätietoja ja ilmoittautuminen
Villa Lavanda
Taina Valsi
Puh. 045 6554511
taina(at)villalavanda.fi


Tapahtumapaikka
Villa Lavanda
Keskustie 2