Kuumia lattarirytmejä Savitaipaleella koko illan! 

Ohjelma: 

- Dúo Tropical, Alexix Neyra & Daniel Baro (Cuba)
- DJ Soca & DJ La Blanca
- Salsan opetusta (Maria & Yusniel)

Aloitamme illan yhdessä TANSSINOPETUSTUOKIOLLA n. klo 21. Tämä opetustuokio sopii kaikille tanssitaustaan katsomatta, olit sitten aloittelija tai jo pidempään tanssinut.

Baarista ja ravintolasta tarjolla illan teemaan sopivia herkkuja ruoan ja juoman muodossa. 

Illan aikana Maria ja Yusniel pitävät myös pieniä tanssitushetkiä eri tanssilajeista, jotta kaikki paikallaolijat pääsevät varmasti kiinni tanssin tunnelmaan!


LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TROOPPISEEN ILTAAN!

Paikka: Burger Heaven: koulutie 11, Savitaipale
Aika: klo 20 ->

Hinta: 10 €* / 12 € (ovelta)
* ennakkoon Burger Heavenistä ja Savitaipale SALSA! –kurssin osallistujille

***************

DÚO TROPICAL on Alexis Neyran ja Daniel Baron monipuolinen ja energinen kahden miehen orkesteri, joka hurmaa ja tempaisee mukaansa yleisön tunteisiin vetoavalla sekä jalan alle menevällä soitannallaan! Duon repertuaari koostuu aina klassikoista traditionaaliseen kuubalaiseen musiikkiin sekä uudempiin hitteihin. Molemmat muusikot ovat tuttuja kasvoja esimerkiksi Tiempo Habana, Daniel Baro y Son Candela sekä Son de Cuba orkestereiden puikoista. Mikä parasta, tästä kaikesta voi nauttia niin istumalla ja kuuntelemalla kuin tanssiin tempautuenkin, nämä rytmit eivät jätä ketään kylmäksi! 

**************

Maria Ylönen ja Yusniel Socarras ovat tanssinopettajapari, jotka ovat kiertäneet eri puolilla Suomea opettaen salsaa ja muita kuubalaisia tansseja jo noin neljän vuoden ajan. Maria ja Yusniel opettavat 7–9.7. Savitaipale SALSA! -kursseilla ja heidän sekä heidän oppilaidensa kanssa pääset tanssin huumaan myös NOCHE TROPICAL –iltana pienten opetustuokioiden sekä vapaan tanssin siivittämänä. Kursseja tarjolla tuona viikonloppuna niin aloittelijoille kuin jo tanssineillekin. Tsekkaa tarkempi ohjelma tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan.